Instagram

Tu que t’estimes la moda i l’elegància, llueix al teu perfil de Facebook, WhatsApp o Instagram una peça de roba de la nova temporada adquirida al nostre establiment i uneix-te a la campanya #Cannyésmoda, i fins al 20 de desembre podràs recollir a la nostra botiga un obsequi especial per a tu.

 

Bases de la promoció a través de Facebook: 1. Des del 31 d’octubre i fins el 20 de desembre podràs participar-hi. 2. Per participar-hi has de lluir a la teva foto de perfil o de portada del teu Facebook una peça de roba de la nova temporada adquirida al nostre establiment amb un cor o el text #Cannyésmoda. 3. Buscar el Facebook de Canny Boutique i a la foto de la campanya #Cannyésmoda fer un comentari incloent el text #Jotambé. 4. Si participes a la promoció cedeixes l’ús de la teva foto de perfil o foto de portada amb la que participes a la campanya #Cannyésmoda per tal que Canny Boutique pugui fer-ne difusió en forma de collage d’imatges, de vídeo o que qualsevol altre recurs gràfic. 5. Un cop hagis participat a la promoció tens temps fins al 20 de desembre de 2015 de venir a Canny Boutique a recollir el teu obsequi.

 

Bases de la promoció a través de WhatsApp: 1. Des del 31 d’octubre i fins el 20 de desembre podràs participar-hi. 2. Per participar-hi has de lluir a la teva foto de perfil del teu WhatsApp una peça de roba de la nova temporada adquirida al nostre establiment amb un cor o el text #Cannyésmoda. 3. Enviar una missatge a través de WhatsApp al 649 99 90 11 amb el text #Jotambé. 4. Si participes a la promoció cedeixes l’ús de la teva foto de perfil amb la que participes a la campanya #Cannyésmoda per tal que Canny Boutique pugui fer-ne difusió en forma de collage d’imatges, de vídeo o que qualsevol altre recurs gràfic. 5. Un cop hagis participat a la promoció tens temps fins al 20 de desembre de 2015 de venir a Canny Boutique a recollir el teu obsequi.

 

Bases de la promoció a través de Instagram: 1. Des del 31 d’octubre i fins el 20 de desembre podràs participar-hi. 2. Per participar-hi has de lluir a la teva foto de perfil del teu Instagram una peça de roba de la nova temporada adquirida al nostre establiment amb un cor o el text #Cannyésmoda. 3. Etiqueta la teva foto amb el hastag #Cannyésmoda. 4. Si participes a la promoció cedeixes l’ús de la teva foto de perfil amb la que participes a la campanya #Cannyésmoda per tal que Canny Boutique pugui fer-ne difusió en forma de collage d’imatges, de vídeo o que qualsevol altre recurs gràfic. 5. Un cop hagis participat a la promoció tens temps fins al 20 de desembre de 2015 de venir a Canny Boutique a recollir el teu obsequi.